grafisk-mailing-distribusjon-lager

Hvem er vi ...

Vi er den ledende tilbyder av automatiske distribusjonssystemer, og vårt hovedfokus er å etablere nære kunderelasjoner fra et tidlig tidspunkt, og skape prosjektspesifikke løsninger for ideelt distribusjonssystem-design.

HS News Systems er et privateid selskap med 32 ansatte, med hovedkontor i Kongsberg, en time fra Oslo, Norge. Det ble grunnlagt i 1995 av Jon Hognestad og Rune Sletterød, og i tillegg til vårt kontor i Kongsberg har vi et Softwarekontor i Horten og tekniske kontorer i Leipzig (Tyskland), Sheffield (Storbritannia) og Toronto (Canada).

Vi opererer over hele verden med grossister, logistikkselskaper, forsendelsesselskaper og produksjonsselskaper som våre hovedpartnere. Vårt varemerke er effektive logistikksystemer. I tillegg til ansatte som utarbeider software og hardware-løsninger, engasjerer vi også serviceteknikere som er ansvarlige for kundebehov 24/7, 365 dager i året.

Vårt fokus på kvalitet og kosteffektive løsninger er bevist gjennom jevn vekst. Alle HS News løsninger er under kontinuerlig utvikling, og mange av våre kunder benytter seg av muligheten til å dra fordeler av systemoppgraderinger. Gjennom installasjoner i 16 forskjellige land og mer enn 45 grossistfirmaer, er produktet vårt hele tiden utsatt for utfordringer, andre produkter og kulturer.