Lager- og logistikkløsninger

Vi tilbyr et vidt spekter av produkter, fra komplette helautomatiske systemer til enkeltfunksjoner. 

 

Komplette distribusjonsløsninger

0830Audax-002

HS News Systems leverer både helautomatiske og semi-automatiske systemer for transport, pakking, merking og palletering av bokser eller pakker. Våre systemer utfører også kvalitetskontrol, og sørger for at pakkeprosessen er optimal, effektiv og feilfri. 

Ordrepakking ved bruk av bærbare enheter

DSC02235

HS News Systems har laget en løsning for å pakke produkter ved å bruke bærbare enheter. Systemet inkluderer applikasjoner for en rekke forskjellige enheter; for eksempel en bærbar strekkodeleser med informasjonsskjerm, nettbrett eller smarttelefon.  

Denne løsningen kan fungerer som et individuell system, kombineres med andre ordrepakkingssystemer, eller integreres i forskjellige prosesser. 

 

Ordrepakking ved bruk av hyller med display

DSC00095

HS EPK er ordrepakking som baserer seg på display signaler (lys) i kombinasjon med hyller, hvilket gir en høy grad av operasjonell fleksibilitet. Høy pålitelighet sikres av små industrielle nettverksdatamaskiner, strekkodelesere, pekeskjermer for man-maskin kommunikasjon og printere til følgesedler.

En særlig fordel er den ekstreme skalerbarheten og høye tilpasningsevnen til eksisterende distribusjonsutstyr. 

 

Transportsystemer

DSC05809
DSCF1943
IMG_5455

Optimale, nøyaktige og pålitelige systemer kan transportere pappesker av forskjellig størrelse, kurver eller paller, og enkelt integreres med eksisterende utstyr. 

 

Prosessering av produkter

Innsamling, sortering og opptelling av forskjellige produkter

csm_returns1_f22058ecd6

Vårt HSR system er et helautomatisk gjenkjenning- og sorteringssystem for forskjellige produkter. Det kan benyttes med strekkode og bildegjenkjenning for å identifisere og detektere objekter. Datafilene lagres for å sikre enestående kvalitet grunnet høy gjennkjenningsrate. 

Gjenkjente objekter blir automatisk sortert til sorteringsutganger, og antall utganger er valgfritt slik at systemet kan tilpasses eventuelle krav. Systemet består av en gjenkjenningsmodul, en intelligent sorterer og et offline gjenkjenningssystem med nevral (selvlærende) teknologi. Resultatet er høyere effektivitet, redusert behov for arbeidskraft og overlegen kvalitet sammenlignet med en manuell telle- og sorteringsprosess.   

Palleterer

IMG_6926

Palleterer i samsvar med gantryprinsippet har bevegelse i to akser drevet av sterke og presise Festo motoraksepar. Det er et godt alternativ til dyre og komplekse 3-aksede løsninger dersom enkel stabling av totes er ønsket oppgave.

Palleteren er integrert med et logiske system som skiller paller etter kunde- og/eller transportruter.

Bokser stablet i et spesifikt mønster tillater reversert palletering (de-palletering) med en lignende robot med samme mekanikk som ovenfor.

Bokssnuer

IMG_1211

I kombinasjon med en lokkåpner vil denne maskinen hente bokser fra et transportbånd og dumpe innholdet på en semi-kontrollert måte. I dette eksemplet brukes maskinen til å mate magasiner i et retursystem samtidig som du holder oversikt over kundedata hentet i boksens strekkode.

De-stacker

DSC_0427

Fullautomatisk de-stacking enhet som skiller stabler av bokser på en rask og effektiv måte. Med sin enkle design og nye PLC-kode kan de-stackeren også konfigureres til å utføre motsatt; bygge stabler av bokser.

Gripemekanismen kan skreddersys for ulike bokser/totes, avhengig av kundens behov, og den krever lite vedlikehold og plass. 

Kan fungere som tillegg for andre maskiner i vår line-up.